Крисия показа майка си (ВИДЕО)

icon
Sofialive.bg

Тийн зведата Крисия определено е наследила добрата форма от майка си Ангелина Тодорова. Певицата сподели на стори в Instagram видео на майка си, на което показва как протича една от нейните трениворки.

Ако не сте запознати с работата на Ангелина, но трябва да знаете, че тя е спортист и сертифициран треньор. Освен персонални тренировки и хранителни режими, Ангелина провежда групови занимания, които в последно време са доста предпочитани от хората.

Ангелина произлиза от семейство на художници, а баща ѝ е бил балетист във Варненската опера. Талантите в родата на Крисия са от поколения, което обяснява нейните певчески начинания. Е, в последно време Крисия няма нито участия, нито нови песни, което малко дразни нейните последователи. Хубавите неща обаче изискват време.

Наскоро родни таблоиди замесика Крисия в един от първите светски скандали за 2023 г. "Отвратителни сте всички", написа на английски наскоро Крисия в профила си в Instagram. По думите на Крисия хората са станали егоисти и именно това е причината за състоянието на "всичко". "Огледайте се и погледнете себе си преди да създавате война, защото всичко това се случва заради "нас", хората", завършва Крисия.

Повод за тези тежки думи са появили се снимки от парти, на което "Пиарът на звездите" Наско Лазаров е прегърнал Крисия по доста странен начин, обгръщайки с ръка седалището на певицата. Явно Крисия не е съвсем съгласна с хейта, който се лее по адрес на пиара.

Наско Лазаров също коментира скандала, като нарече Крисия свое "дете" и заяви, че нищо от снимките не е с лоши помисли и намерения.