Това ли е малката Крисия от Евровизия? Много се е променила! (СНИМКА)

icon
Sofialive.bg

Крисия Тодорова е българското "детето чудо", а причините за това са много. Една от тях е незабравимото й участие на Детската Евровизия през 2014 година, когато тя бе само на 9 години. На нея тя представи песента "Детска планета", заедно с Хасан и Ибрахим, което класира България на второ място в конкурса. Сега тя е на 18 години и учи в София.

Талантът й бе открит от Слави Трифонов, който организира конкурс за малки таланти. От тогава Крисия печели хиляди последователи.

Това, което направи впечатление на мнозина, е външния ѝ вид. "Тя не прилича на себе си. Много се е променила", коментира един от последователите ѝ. "Това тя ли е? Не мога да повярвам. Няма и спомен от малката Крисия", коментира друг.

Тя не е активна на музикалната сцена и не записва нови песни, но е много активна в социалните мрежи, най-вече в Инстаграм, където често публикува снимки и видеоклипове, като точно последните разбуниха духовете около това дали Крисия не си е подарила някоя пластична корекция или хиалурон за навършеното пълнолетие.

Факт е, че устните на Крисия изглеждат по-сочни, но може би става въпрос за филтър или ъгъл на заснемане.

Ето и последните ѝ снимки: