Ваня Джаферович ли ще е новият Ерген? (СНИМКИ)

icon
Sofialive.bg
Източник: Facebook

Ваня Джаферович е съпруг на Жени Джаферович и победител в "Сървайвър". Като типична реалити звезда и той напира за участие в „Ергенът“, въпреки че е женен и има две деца. Два пъти бившият футболист бе част от "Сървайвър", взе участие и в "Черешката на тортата", където посрещна гости и не на последно място - бее част и от "Като две капки вода". Жена му Жени продължава да е гримьорка в продукцията.

Доказателство за това е последния му пост, в своя Инстаграм профил, където официално заяви не само желанието си, но и директното си участие във втория сезон на романтичното реалити "Ергенът". Интересното е, че жена му все още не знае за тези негови намерения и не е ясно дали ще го пусне изобщо.

„Искам да ви съобщя, че влизам в нов формат, едно ново предизвикателство за мен. Предаването се казва Ергенът, сезон втори“, написа той в Инстаграм. На снимките той позира до интересен храст, а отзад се вижда морето - типичен фон, емблема на романтичното реалити "Ергенът".

Разбира се, по всичко личи, че става въпрос за шега от негова страна. Все още не се знае кой ще замени Виктор Стоянов. Много от феновете на предаването предположиха, че в тази роля ще влезе актьорът Филип Буков. Не е изключено Джаферович да се превъплъти в ролята на водещ на предаването, както Наум Шопов в първия сезон.