Майката на изчезналия Симеон с нови шокиращи подробности (СНИМКА)

icon
Sofialive.bg
Източник: Личен архив

В предишна публикация обявихме, че студент от Плевен е обявен за издирване след като семейството му няма връзка с него от близо две седмици. 22-годишният Симеон Светозаров Манолов учи "Психология" в Нов български университет и за последно е бил отседнал в столичен хотел на на 5 юни. Два дни по-късно – на 7 юни, младежът напуска България с чартърен полет до Бодрум, Турция, но не се връща с обратния полет на 14 юни. Това разказа пред БТА майката на младия мъж Вася Манолова, която търси информация за своя син.

"На 4 юни се чухме за последно, съвсем приятелски разговор, всичко беше нормално, след което телефонът му беше изключен за повече от 24 часа, не беше влизал и в социалните мрежи. След още ден-два ни беше блокирал всички, никой нямаше връзка с него", разказва Вася Манолова.

Днес майка публикува нова информация за него, която шокира много от потребителите в социалните мрежи:

"Всички профили на моят син са изтрити в социалните мрежи, не е ясно кой стой и зад телефона! Синът ми не е в страната и нека всеки, който има информация за сина ми се свърже с мен! Надявам се, че има и родители, които четат поста и се поставят поне за минута на мое място! Моля, помогнете - 19 дни е в неизвестеност!", гласи надписът над снимката.

Заваляха много коментари, повечето от които обвиняват майката и това, че може би в семейството е имало проблеми, които не са разкрити. На тях майката отговаря така:

"Вие познавате ли ме? Познавате ли семейството, децата ми? Защо ми е да лъжа, кагато сме в добри отношения и не го спирам? Влюбеният тръгва, може да забрави да се обади ден, два, седмица, но после се обажда! И защо трябва да лъже къде е? Просто е забравил да се обади! Явно не сте родители или някой е постъпвал с вас така! Моите притеснения са, че не разполага с парите за това и има много въпроси около случая, нека органите на реда си свършат работата! Ако не разбирате апела, нищо не пишете, аз искам факти, а не вашето мнение!".


Причината за последния пост е, че някои мислят, че младежът е влюбен в момичето, с което е напуснал хотела, в който последно е пребивавал и са решили да си дадат почивка от всичко и всички.

Стана ясно също така, че Симеон е блокирал в социалните мрежи всички близки и те нямат никакъв контакт с него.

Майката на Симеон - Вася Манолова призовава, всеки, който има информация за нейния син, да се свърже с нея на тел. 0898702573.