Петканови се целуват на събитие: Заедно ли са? (ВИДЕО)

icon
Sofialive.bg
Източник: Instagram

Една от най-обсъжданите двойки и след това раздели в публичното пространство определено са Алексадра Богданска и Даниел Петканов. Малко преди Свети Валентин те обявиха официално в Инстаграм и Фейсбук, че се разделят заради различия в характерите си и то по взаимно съгласие, за да сложат край на спекулациите по техен адрес. По думите им няма трети човек в отношенията им.

Няколко месеца по-късно обявиха, че всичко по документите по развода е наред и вече не са законни съпруг и съпруга. В момента синът им Габриел стои една седмица при майка си, една седмица при баща си. Бившите съпрузи изглеждат в доста добри отношения, което занапред много би помогнало в отглеждането на детето им – ако това наистина е така.

Двамата отново продължават да се занимават с инфлуенсърство основно в своите Инстаграм профили. Това е и причината вчера те да се съберат на едно място заради работен ангажимент.

Николета Лозанова сподели интересно видео в своя Инстаграм, на което Даниел и Александра танцуват заедно, прегръщат се и се целуват дори. Двамата изглеждат доста близки и затова техни последователи се осъмниха да не би там отново да има нещо. Съвсем възможно е двамата отново да са заедно и да се носят на крилете на любовта за пореден път.

"Тяхното няма край - само събирания и раздели", споделя един от последователите им.