Александра Богданска се стопи след развода (СНИМКИ)

icon
Sofialive.bg
Източник: Instagram

По всичко личи, че Александра Богданска не е преживяла лесно и може би все още преживяла раздялата с Даниел Петканов. Нейни последователи се притесняват, че е отслабнала много и дори ребрата ѝ се броят. Вече е с 10 килограма надолу, но не престава да снима изваяното си тяло.

Тя самата наскоро сподели за проблем, който има - опада й косата и то на големи кичури, а моделката е сторила какво ли не, за да запази дългата си руса коса. За всички е ясно, че в повечето случая косопадът се причинява при стрес, какъвто на нея в последните месеци изобщо не ѝ липсваше.

Това обаче не я възпира и тя продължава стриктно да спазва строги хранителни режими, да гладува и спортува. Дори наскоро пусна поредица от сторита, в които разяснява за лунната диета, която спазва.

Моделката намери начин да прикрие оредяването на хубавата си коса, като от известно време носи различни модели и цветове шапки. Коментари на специалисти под постовете ѝ обаче твърдят, че шапките може да задълбочат проблемите ѝ, те не са препоръчителни, когато косата пада. Алекс обаче явно не се притеснява от тези мнения и продължава да ги носи и редува. Или може би с тях се харесва повече.