Александра Богданска се мести близо до Даниел Петканов: Събират ли се? (ВИДЕО)

icon
Sofialive.bg
Източник: Facebook

Припомняме, че още около Свети Валентин Даниел Петканов и Александра Богданска обявиха, че са взели общо решение да се разведат, а грижите за сина им Габриел, ще поделят поравно. Разводът стана факт през април месец и по всичко личеше, че Алекс страна от този факт и след малко повече от месец тя се появи в "Търси се", където разкри, че съдбовното решение всъщност е на Даниел, а тя просто е трябвало да приеме фактите.

Няколко месеца по-късно, вече Александра изглежда щастлива и спокойна и обикаля екзотични дестинации, съдейки по снимките в нейния Инстаграм профил. В последното видео в своя Youtube канал моделката споделя, че през лятото ще се настани в същия затворен комплекс край София, където живееше заедно с Даниел Петканов преди да се разведат.

Младата майка взела това решение, като имала предвид, че така би било най-добре за нея и Габриел да наемат апартамент в комплекса, който да използват през топлите месеци. Това поражда въпроса дали ако бившите съпрузи отново живеят толкова близо един до друг няма да се съберат и всичко да бъде по старому. 

“Знаете, че преди да се разведем с Дани живеехме в един затворен комплекс извън София и всъщност приятелите на Габриел, с които той отрасна от бебе, са там. Това място аз много го харесвам, защото е супер подходящо за отглеждане на малки деца. Няма коли, спокойно е, навсякъде си заобиколен с природа и на мен ми беше супер мъчно, че се наложи да напусна това място. Така ще бъда близо до обкръжението ми от майки. Ние бяхме четири бременни жени по едно и също време и родихме горе-долу през месец"", казва тя в последното си видео. 

В последното видео споделя още интересни неща като например това, че се е возила на хеликоптер и че е била дама на бала на брат си и е организирала цялата му абитуриентска вечер.