Синът на Александра и Даниел Петканови претърпя инцидент (СНИМКИ)

icon
Sofialive.bg
Източник: Instagram

Синът на Алекс Богданска и Дани Петканов, които през февруари обявиха, че се равеждат, е претърпял инцидент и е закаран от баща си по спешност в болница "Пирогов". Габриел си е играел на детска площадка и изведнъж паднал от нея и се ударил лошо. За всичкото това разбираме от самия Даниел, който документира всичко подробно и го качи на стори в своя Инстаграм профил.

От снимките се вижда как малкия има няколко рани на лицето, които хващат коричка и е леко притеснен. В болницата лекарите го прегледали внимателно и дори му направили снимка, която показала, че си е счупил ключицата и е необходимо да носи ортеза, която да помогне за оздравяването му. В сторитата си Даниел не казва колко време ще е необходимо синът му да носи ортезата, но малчуганът е един голям герой. Въпреки първоначалното съпротивление да я сложи, той се съгласява и след минути го виждаме на булевард "Витошка", където годи гълъби и носи гордо ортезата.

Разбираме от сторитата на Александра Богданска, че е извън България - на почивка в Миконос. В свое стори отново в Инстаграм тя официално отправи своите благодарности към бившия си съпруг за бързата реакция.

"Искам специално да благодаря на Дани за бързата му реакция и за това, че е такъв всеотдаен и добър баща към Габриел, което на мен пък ми помага да се чувствам спокойна тук, на разстояние от тях, което е супер важно, за да може точно в такива ситуации на живия живот да се реагира адекватно.", пише моделката.

Алекс често взима сина си на почивки в чужбина, но този път явно е решила да го остави на баща си или просто е бил негов ред да го гледа.