Прекрасен повод събра Джулиана Гани и бившия й мъж Илиян Найденов на едно място (СНИМКИ)

icon
Sofialive.bg
Източник: Instagram

За раздялата между Джулиана Гани и Илиян Найденов вероятно са разбрали и в други държави, тъй като драмата бее голяма - скандали, телефонни записи, заплахи и т.н. В крайна сметка бурята премина, когато двамата се разведоха, а Джулиана си намери нов мъж, с който по снимките можем да съдим, че изглежда щастлива. Неговото име е Теодор Гецов. 

Тези дни общи снимки събудиха подозренията в последователите на двамата да не би да са си дали втори шанс. Да, двамата се оказаха на едно място, но поводът е повече от прекрасен - кръщенето на общия им син Давид. Те качиха отделни снимки със сина си в своите собствени профили.

"Малчо е горд православен Християнин от днес, а Росен ще носи отговорността да го учи, възпитава и обгрижва, като втори духовен баща! Амин!", написа щастливият татко Илиян Найденов в Инстаграм профила си, изказвайки благодарност на кръстника, който е негов близък приятел от години.

На свой ред Джулиана Гани също не пропусна да отбележи празника с пост. Тя написа: "Честито ни, християнче".

Вероятно сте очаквали да ги видите щастливи един до друг, но не. Може би такава снимка няма да има. За сметка на това, Джулката не пропусна да публикува снимка с любимия си Теодор на фона на надписа от празника. На снимката възлюбеният й пише: "Едно от най-красивите неща в живота е да намериш някой, който може да те разбере без да даваш много обяснения ..".

View this post on Instagram

A post shared by Teodor Getsov (@tgetsovbjj)