Ще пламне ли любов в "Игри на волята"? Прехвърчат големи искри (СНИМКИ)

icon
Sofialive.bg
Източник: Игри на волята

Четвъртият сезон на "Игри на волята" едва започна, а вече има участници, чиито отношения вероятно тепърва ще се развиват по време на предаването. Зрители на риалити формата, които активно коментират случващото се на арената, вече са убедени, че между Виктория и Цветан ще се случи нещо по-пикантно съвсем скоро.

Двамата много често се осамотяват, прегръщат се, споделят си, а според мнозина вече са видими и първите любовни искри помежду им.

Точно преди елиминационната битка Цветан нарисува сърце на ръката на Виктория, а на тръгване я прегърна и ѝ прошепна: "Изяж ги, момиче! Чу ли?".

"Има химия между тях и тя се вижда отдалеч. Готини са!", "Определено са си близки. След играта я целуна по главата и си личеше от начало колко държи на нея", "Много са ми сладки! Дано да има любов!", "Има. Той я харесва, но за нея той е просто пионка да се придвижва по-напред...", гласят само част от коментарите в социалните мрежи.

Някои хора обаче смятат, че Виктория се опитва да подражава на Паулина от трети сезон на "Игри на волята". "Мисли се за много важна, както беше Поли", пише потребител, а доста други го подкрепят в мнението му.


Игрите тази година са наистина тежки и то още от самото начало, но някак участниците имат време и за любов и осамотения. Как ще се развият отношенията им в бъдеще? Предстои да разберем.