Задава ли се бебе №4 за Светлана Гущерова? (СНИМКА)

icon
Sofialive.bg
Източник: Facebook

Плеймейтката Светлана Гущерова и мъжът й Христиан вече имат три деца, но е много вероятно вече да работят за четвърто дете. Последното ѝ дете проплака за първи път през април миналата година.

„Имаме планове за още деца, а за това се изисква време, внимание и най-вече любов", пише тя. 

Най-вероятно семейството ще ни изненада догодина с бебе №4. Първите две са кръстени на Гущеров-старши. Дъщерята носи името Анелия - Добромира, а момченцето, което се появи след нея, е с подобно име в мъжкия вариант - Добромир. Последното бебе е кръстено на нейните родители и на съпруга й, а именно Кристиян - Валентин.

След всяко раждане Светлана блести все повече и винаги изглежда в топформа, и то само няколко седмици след като е изписана от болницата. Нищо чудно, че не се плаши от нова бременност, която може да развали фигурата й.

„Семейството е това, което ме мотивира. Откакто срещнах съпруга ми и създадохме семейство, се промених коренно. Започнах да гледам по друг начин на живота и най-вече да мисля само позитивно. На хората, които все още са необвързани, бих искала да кажа, че животът е прекрасен, когато имаш щастливо семейство“, допълва още тя.

Двойката сключи брак през 2018 г. В самото начало, когато обявиха публично, че са заедно, двамата предизвикаха сериозна вълна на скептицизъм, предричаща скорошния край на техните отношения. Очакваният завършек така и не дойде, а вместо това прерасна в нещо съвсем различно, а именно в голямо и сплотено семейство.

На въпрос в Инстаграм профила ѝ дали са готови за четвърто дете, Гущерова отговори категорично "ДА".