Асен Блатечки и Диляна Попова отново заедно? (СНИМКИ)

icon
Sofialive.bg
Източник: Instagram

Диляна Попова и Асен Блатечки се събраха отново за рождения ден на сина им Борил. За да отпразнуват празника, тримата заминаха за Виена, където Бори се чувства повече от щастлив.

С тях е и сестрата на Диляна – гримьорката Елиза, както и нейната дъщеря. Асен и Диляна прекараха няколко дни като истинско семейство, забавлявайки се и разглеждайки редица забележителности.

"Честит рожден ден на моята несравнима Любов ❤️! :))) Обожавам те, ти си истинското щастие в живота ми! Благодаря ти, че си ме избрал!🙏🏻 Обичам голямото ти сърце и щастливите ти очи !:)))🤍", пише Диляна над поста си в Инстаграм.

Те не коментират дали отново са заедно или просто поводът ги е събрал еднократно, но феновете им са повече от щастливи да ги видят отново заедно. 

Тяхната любов е като сериал - постоянно се събират и разделят. Любовната история започна още по времето на снимките на сериала "Стъклен дом". След появили се слухове за романс на снимачната площадка се наложи двамата да излязат с официално опровержение, че са просто колеги и нямат връзки. Не след дълго Диляна забременява с Борил. Блатечки остави жена си Катерина Горанова и общата им дъщеря, за да заживее с новото си семейство. Това обаче не е началото на прекрасна приказка, а само част от многото събирания и раздели, които предстояха.

"С Диляна сме се разделяли поне 2-3 пъти, но сега не сме заедно", обяснява Асен.

"Постоянно виждам децата, няма как да е иначе. Дъщеря ми учи архитектура в Лондон, но когато е в България, всеки ден сме заедно. Със сина ми също се виждам непрекъснато", добавя още той.


Дори и след всички раздели актьорите никога не са се обиждали публично. Предпочитат да не коментират отношенията си и да поделят грижата за Борил, който е ученик в Музикалното училище.

Въпреки всичко на последните снимки тримата изглеждат като перфектното щастливо семейство.