Кучките не са на мода вече

icon
Sofialive.bg

Думата „кучка“ сама по сéбе си има много значения. Едно от които далеч не е „лека жена“. В днешно време тази дума се използва предимно като епитет за жена, която си е себедостатъчна, не можеш да я притежаваш, има силно собственическо чувство, характер и способност. Жената-кучка не е онази жена, която се облича лекомислено, просташки, провокативно, спи с всички наред и псува като каруцар. Онези жени не са зависими от никого, нямат нужда от мъж до себе си и нямат време за глупости.

На пръв поглед, кучката е съкровище, мечтаната жена. Не опява за деца, за бъдещето, за сватба, не държи сметка, звяр е в леглото, гледа себе си, не теб. Твърди се, че да си кучка е страхотно, мъжете точат лиги по теб, а ти се чувстваш страхотно. Но далеч не е така. Всеки мъж най-вероятно е срещал подобна жена, ако не и няколко, в живота си. Но те са временно увлечение. За забавление, удоволствие, разнообразие. Но никой не ги харесва за дълго.

Истинският мъж иска любов, подкрепа, жена до себе си, която да го разбира, изслушва, да му помага. Дори най-смелият мъж има нужда от утеха по някога, от грижа, от обич. А жената кучка дава само оргазми. А чувствата? Мъжете не са безчувствени. Те са силни, когато могат да помогнат на жената до себе си, да ѝ предложат рамо, на което да си поплаче, да чуят, че в ръцете им се чувстват по-сигурни от всякъде другаде. Истинският мъж иска да гради своето бъдеще с класна, жена до себе си, която знае какво иска и го постига, но и която има нужда от него. Мъжът трябва да се чувства нужен, способен покрай половинката си. Да знае, че някой мисли за него, че липсва на някого. Мъжете също искат внимание, отношение, ласки. Не си мислете, че мъжете са ходещи полови органи. Те също като жените имат нужда да споделят денят си с някого, който ще ги чака след работа, те също имат нужда да знаят, че някъде там има някой, на когото са необходимост.

Кучка може да бъде всяка жена. Секс може да прави всеки, и много хора го правят много добре. Но само със секс не става. Трябва и стабилност, уважение, трябва да можеш да даваш от себе си, да мислиш за другия, да можеш да правиш компромиси, да те е грижа, да обичаш. Крака, за разлика от сърце, лесно се отварят. Мъжете винаги ще имат нужда от кучка, но когато кучката умее да обича, тогава тя става необходимост. Другото е развлечение.

 

Автор: Евгения Тошева

Виж кои са най-неловките моменти, в които можеш да попаднеш...

Голямата Ботега на малката уличка