Кой е перфектният подарък за всеки приключенец?

icon
Sofialive.bg
Източник: Bungee.bg

Понякога е доста трудно да прецените какъв подарък иска някого, пък дори и да ни е близък приятел, когото мислите, че познавате добре. Всяка личност си има своите претенции и предпочитания и дори понякога избраният от вас подарък да ви изглежда повече от перфектен, не малко пъти се случва да не се хареса на човека, за когото е предназначен. Затова недейте да рискувате, а ни се доверете. 

Знаете ли, че перфектният подарък за всеки човек не са материалните придобивки, а моментите. Те остават за дълго време и са много ценни. Затова BUNGEE.BG се грижат за това вие да създадете едни невероятни спомени, които да разказвате надълго и нашироко, а именно - ваучер за скок с бънджи. Разбира се, този подарък е подходящ най-вече за приключенски натури, но и за всеки, който желае да преодолее страха си от високо или просто да пробва нещо ново.

Екипът на BUNGEE.BG е с дългогодишен и богат опит в екстремните спортове – над 24 години се занимава с бънджи скокове и са провели над 30 000 бънджи скока! Инструкторите са с треньорски квалификации, придобити в НСА, София.

Ваучерът за бънджи скок е на цени от 40 лв., като ако желаете и видео заснемане с дрон или екшън камера, цената е 60 лева. Това е страхотно, защото не само ще се отдадете на едно незабравимо изживяване, но и ще имате възможността да го запечатате за дълго време, да го показвате на свои приятели, с които да обсъждате колко готино сте се чувствали!

Предварително е необходимо единствено резервиране - с обаждане на телефон 0888 48 47 00 или попълване на формата за резервация в сайта (лесно, бързо и удобно). 


Ваучерите са валидни в срок от една година и са в стилна и луксозна опаковка, идеална за подарък. Можете да закупите и ваучер за конкретна дата, като за него ще ползвате отстъка от 10% от основната цена. Заплащането става при получаването на ваучера или в деня на скока. Може да научите повече ТУК.

Има и още - BUNGEE.BG разполага с 8-местен микробус и може да осигури транспорт на 6 човека, като той е безплатен за участващите в събитието. Вашите приятели, които няма да се включат в събитието, а желаят да използват транспорт ще трябва да заплатят 6/8 лв. Бусът тръгва в 9 часа от Бензиностанция ‘Лукойл’, Младост 4, до метростанция ‘Бизнес парк“ в София. Транспортът се заявява предварително.

BUNGEE.BG предлага и отстъпка за втори скок - 50% само и единствено в деня на първия скок. За по-големи групи от хора също има отстъпки! Сигурни сме, че ще пожелаете да се възползвате, защото, който скочи веднъж, задължително го прави и втори, и трети път... СКОКОМАНИЯ!

Обличай най-удобните си дрехи и заповядай на приключение.

BUNGEE.BG те очаква!