МЕЛБА НА ЖИВО представя: MELBA #13 – специално издание с Нолан Джайлс от MONOCLE на 28 януари

icon
Sofialive.bg
Източник: МЕЛБА НА ЖИВО

Първата среща от сериите дизайн лекции на Студио Комплект МЕЛБА НА ЖИВО за 2021 е специалното издание с участието на популярния редактор и критик по темите дизайн и архитектура на реномираното списание MONOCLE – Нолан Джайлс. Ексклузивно за MELBA#13 той ще говори за постоянното влияние и трансформираща сила на дизайна в живота, ще анализира най-интересните процеси от изминалата година и ще очертае кои са очакваните тенденции в тези сфери през 2021. 

Редакторът в MONOCLE ще сподели личния си опит относно идеите, детайлите и принципите, които стоят зад работата му при селекция на темите в списанието-символ на устойчива, първокласна и печеливша журналистика.

Главният герой на MELBA#13 e и водещ на безупречно курираното радиопредаване MONOCLE ON DESIGN. Предаването за дизайн, чиито продуцент е Нолан Джайлс, е фокусирано върху всичко важно от света на дизайна – от мебели и мода, през занаяти, до архитектура. MONOCLE ON DESIGN отразява свежи истории, нови находки и тенденции и всички актуални световни дизайн новини.

Мисията на Студио Комплект е чрез МЕЛБА да запознава публиката с личности, които са се посветили на изследването, създаването и популяризирането на оригинални и стойностни проекти в сферата на дизайна. Изминалата година беше предизвикателна и нетипична и провокира адаптивността и оригиналността на всички. През 2020 екипът на Студио Комплект не само успя да реализира три вълнуващи издания на формата МЕЛБА НА ЖИВО (записи от тях може да видите тук), да осъществи успешно единствения роден дизайн фестивал Melba Sofia Design Festival 2020, но и стабилно да стъпи в дигитална среда.

 

Онлайн срещата МЕЛБА НА ЖИВО#13 с Нолан Джайлс ще се проведе в платформата Zoom на 28 януари /четвъртък/, в 19:00. Тя е със свободен достъп чрез този линк и се случва в партньорството на Fashion Days, вдъхновение и шопинг дестинацията за всички влюбени в модата и добрия стил.

Нужна е само предварителна регистрация, благодарение на която записалите се ще получат и подсещане преди старта на дигиталния форум. Zoom приложението дава възможност на публиката да стане и активна част в лекциите от МЕЛБА с живи коментари или въпроси към госта. Срещата с Нолан Джайлс ще бъде изцяло на английски език.


Събитието във Facebook е тук.  Входът е свободен, а регистрацията – тук.