Слез на земята

icon
Sofialive.bg

Идеята на организаторите WWF бе да съберат колкото се може повече български банди, които да свирят на кухарки и тарамбуки в централните софийски клубове. Вариантът на открито отпадна, защото не се знаеше какво ще е времето. Сега пролетта вече е тук, но това не може да се каже за първоначалния план - от двайсетината уговорени групи останаха само шепа хора.

Последно: на 26 март (събота) от 20:30 до 21:30 ще свирят Калин Вельов в пиано бар Camino (на „Неофит Рилски" 70), рокерите Аявез в клуб Fans (на „В. Левски" 114), Дърти Пърчис в Swinging Hall (до Биологическия) и D2 в пиано бар Take Your Time (на „Аксаков" 15А). Сам виждаш, че изборът не е кой знае какъв.

Твърдата уговорка обаче лайвовете да са напълно акустични и на свещи си остава, а и Калин Вельов ще свири парчета от новия си албум Две лица, който излиза до края на април и е напълно самостоятелен.

Има само една неприятна врътка - понеже е събота и в клубовете са заложени и други концерти, след 21:30 публиката ще трябва да се бръкне за вход, ако реши да остане след края на безплатните гигове.

От WWF ни навиват и да снимаме какво се случва около Часът на Земята, а после да им метнем фотосите за някакъв конкурс. Гран при-то е дигитален фотоапарат Olympus SP-610, а подгласниците ще си тръгнат с тениски и разни други пинизи (повече тук).

Пред Народния все пак ще има някакво раздвижване - там общината организира детски концерт в помощ на Япония, към който се е засилил чак посланикът. Ние още се чудим.

Занимава се с дизайн и стои зад модния лейбъл tochka. Похвалихме я за гърба на палтото, а тя скромно отговори: „Защо ли го направих”