Отново наново

icon
Sofialive.bg

Мина съвсем малко от вечерта на зарята и шампанското, а едва ли сме единствените, на които им се струва, че си вършим нещата както обикновено и сме отново в спиралата. Не че обичайното е лошо, но малко вдъхновение и промени никога не са излишни, а какъв по- подходящ момент от настъпването на новата година? За да не изпадаме в отегчителното състояние на безметежност и усещане, че не вършим нищо полезна за себе си, сме ви подготвили няколко идеи за разнообразие и повдигане на духа в началото на годината, защото зимата вероятно има намерение да се застои, но ние няма да сме в застой!

НОВО ХОБИ: Много хора си правят списъци с новогодишни цели и задачки, които не са успели да довършват преди края на предишната година. Колко от нас обаче се сещат да вкарат нещо ново в ежедневието си, което не е стресиращо, задължаващо и на всяка цена впечатляващо, а просто ги прави щастливи? Как ще постигнем останалото и ще бъдем вдъхновени , ако не намираме време и за по – цветните занимания, на които се каним кой знае откога, а все не остава време. Но както се казва - правилният момент не се появява, създава се от самите нас.

ПЪТУВАНИЯ: Било то за уикенда, било то до Ривиерата, сега е моментът да набележите няколко дестинации, да започнете да отделяте ресурси, а ако сте готови - защо да не потеглите още следващия петък? Едно пътуване винаги внася разнообразие
и нови , по- позитивни начини да погледнете на живота!

ЗАПОЗНАНСТВА И НОВИ ПРИЯТЕЛСТВА: Никога не е късно да завържете контакти с нови и интересни хора. Разширяването на приятелския кръг винаги е забавно и полезно, така че се възползвайте от всяка възможност, която ви се предостави!

ОБАДЕТЕ СЕ НА СТАР ПОЗНАТ: Като заговорихме за нови приятелства, нека се обърнем и към старите. Всеки е зает и често има хора , с които не сме карали, не сме имали никакви разногласия, но с разминаването на задълженията са се разминали и пътищата ни. Но какво пречи да наберете номера… със сигурност и човекът отсреща ще се зарадва, а едно такова обаждане, дори да не излезете, винаги е зареждащо.

Което и от по- горните занимания да си харесате, каквото и вие да добавите, не забравяйте през цялото време, че няма значение кое време от годината е, коя година е и дори на колко години сте вие! Винаги е подходящият момент да се радвате на живота и да го изпълвате с приключения и багри. Правете точно това, което ви радва и не се спирайте пред нищо!

А тук можеш да прочетеш няколко признака, че си във Friendzone-та