The Dope Show

icon
Sofialive.bg

„...смята се, че извършителят е бил ДРОГИРАН!"
„...всички те бяха пияни и ДРОГИРАНИ..."

Хахах, fucking hell! Баси джънки нацията! Всеки втори се „дрогира", а? Това, изглежда, е обяснението за всяка неандерталска проява в днешно време, независимо, че много от подобен тип се случваха и преди - преди да има „дрога". Когато още всички „престъпници и отрепки" бяха на реланиум и паркизан, докато баровците чоплеха фъстъчки (но не и dry roasted, защото такива нямаше в Кореком), лочейки тъпото уиски Ballantine`s, което всъщност е доста надолу в списъка на истински качествените скочове.

Е, сега баровците си пълнят ноздрите с онова, което Данчо Лечков нарича „емфие", докато „боклуците" се „боцкат". Много интересно! Нещо тук не ми е ясно, позволете ми да се опитам да разсея гъстомътните облаци в съзнанието си.

Значи, първо - в България „наркоман" е само онзи, който се „боцка" - така ли? Един вид, всичките други индивиди, особено от хайлайфа - „успели" адвокати, юпита, политици, ченгета, поп звезди, медийни икони и т.н., които редовно си пълнят ноздрите с онова, с което Джони Деп си ги пълнеше във филма Дрога, всъщност не спадат към тази категория? Те са от готините и успелите, а? Верно ли, бе? Кажи честно? А?

Тия дето след третата тлъста линия почват да тракат с челюсти като Елън Бърстин във филма Реквием за една мечта? Ама не от „диетични" таблетки. Тия, дето наричат останалите „боклуци", защото наркотикът на „боклуците" струва няколко пъти по-малко от този на „готините"? Що за малоумна тъпанарска логика! Ами, готини ПИЧОВЕ, вашият суперлуксозен наркотик струва 5 долара за грам в Коста Рика например - какво ще кажете за това, а? 

И, по-важното, само с това ли ще обясните идиотските прояви на разни хора? Понеже досега сигурно нямаме дълга и славна история на алкохолизъм сред нацията - хроничен алкохолизъм, според чийто норми е съвсем нормално „мъжът" да се прибере вкъщи мъртвопиян и да смаже от бой жена си, а често и децата. Това, като че ли, е съвсем в реда на нещата. И няма защо да споменаваме хилядите, които умират от цироза всяка година, при положение, че можем да си измием ръцете с „боклуците". 

Нека „педерас" (няма грешка, без „т") и „наркоман" все още бъдат най-обидните думи, вместо „расист" и „хомофоб". В България, пролет 2011!

Фотография Васил Танев

Дъщерята на легендарния испански фотограф Луис Рамон Марин бе в София за откриването на първата му изложба у нас