Какво да правим в София през септември?

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock

1. Създайте нови приятелства или потърсете забравени такива

Да, скуката в София определено може да Ви накара да създадете невероятни приятелства, които след това да се превърнат в много добро прекарано време заедно. Знаем, че много от приятелите ни септември заминават по различни места - море, училище, села и дори чужбина, но това не означава, че ние не трябва да потърсим нови. Едно съобщение във Фейсбук е достатъчно.

2. Нощно каране 

Карането на кола в нощна София е не само успокояващо, но и безкрайно интересно. Няма много денонощни места, но приключението си заслужава.

3. Остави колата - карай велосипед

Ако не си любител на точка 7, имаме компромисен вариант, за да не се разочарова. Какво прави колелото ти - вероятно ръждясва. Затова го вземи и покарай малко в парка, по улиците, дори на Витоша. 

4. Карай скутер или тротинетка


Добре, това е компромисен вариант за онези от вас, които нямат нито кола, нито колело. Скутери или тротинетки се намират на почти всеки ъгъл в София и карането с тях бих определила като доста отпускащо. С изключение на час пик

5. Фотографирай всичко - стани естет

София е красива. Просто е досадна. Има обаче доста хубави места и кътчета от нея, които си струват да бъдат фотографирани. Разбира се, струва си и самите ние да се снимаме до тях. Защо направо не запишем един курс за фотографи през август? Още нещо, което да добавим към своето CV!

6. Пазарувай

Зима, есен или лято - няма значение. Шопингът оправя главоболие, проблеми, мрачни мисли, дебресия и лошо настроние. А в София има толкова много магазини, които още не сме посетили. Хайде, какво чакаме?

Ако всичкото това ви е скучно, просто слушайте музика и се разхождайте безцелно - това е евъргрийн! Така няма да преоткриете нови неща, но ще преоткриете себе си.