Меси: Когато имаш Анхел ди Мария в отбора си, не ти трябва Бойко Борисов

icon
Sofialive.bg
Източник: Getty images

Малко след като вдигна световната купа, Лионел Меси изрази възхищението си от своя съотборник Анхел ди Мария, който на финала в Катар изигра последния си мач за националния отбор на Аржентина.

“Когато имаш Анхел ди Мария в отбора си, не ти трябва Бойко Борисов” - каза легендарната десятка, като по този начин защити името на колегата си, подценен от Владислав Горанов. Преди две седмици бившият финансов министър изрече в национален ефир фразата “Когато имаш в отбора си Меси, няма нужда да търсиш Анхел ди Мария”, визирайки лидерските качества на политика от Банкя.

“Ето, Анхел ди Мария може да е на 30 и кусур години, но влиза и вкарва” - коментира иронично Меси, перифразирайки Борисов. Колкото до нецензурната реплика, която произнесе на стадиона след победата над Франция, легендата на “Барселона” призна, че я знае от друга икона на испанския отбор.

“Стоичков ми се обади по телефона и няколко пъти каза тази реплика. Имаше нещо и за майката на Роналдо, но връзката бе лоша и не чух всичко” - поясни Меси.

Той не се притеснява, че СЕМ може да го глоби за репликата, защото знае, че председателката на регулаторния орган е ангажирана с проблемите на българо-турската граница и няма време за мачове.

Като цяло драматичният финал на световното по футбол донесе много емоции на милиони българи и тема за разговор в офиса. Единствено служителите на денонощния щаб за газовата криза не можаха да се насладят на двубоя, тъй като трябва да работят денонощно.

Недоволен е и Кристиано Роналдо, който в нов пристъп на примадонско нацупване е помолил Илън Мъск да блокира Туитър профила на Меси.


 

Автор: Дон Базилио