Защо жените споделят по-лесно с мъже? Има обяснение

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock/Guliver

1. Те ​​пазят вашите тайни със сигурност

Според изследвания жените не могат да пазят тайна повече от 47 часа! Мъжете, от друга страна, са склонни да забравят това, което сте им казали след няколко минути, което ги прави най-добрият пазител на тайната.

2. Те могат да се представят за ваше гадже

Жените обичат вниманието, но само от определени хора. Зловещи текстове от непознати или случайни момчета в клуба могат да бъдат проблем. Но, когато имате най-добър приятел с момче, той може да се представя като ваше гадже и да държи нежелано внимание далеч от вас.

3. Не те съдят за това колко ядеш

Яжте зеленчуците си или се насочете към сочна пържола, мъжете няма да ви съдят по хранителните навици. Всъщност мъжете намират жените, които обичат да ядат за привлекателни. Така че когато сте с най-добрия си приятел, никога не трябва да се спирате да търсите вкусна храна.

4. Те не се съревновават с вас


Според доклад на Университета в Аризона, жените са склонни да се сравняват с други жени. Те се състезават помежду си и често са ревниви. Въпреки че всъщност не вярваме в това, ние сме съгласни, че мъжете са по-малко конкурентни, особено що се отнася до техните приятели.

 

Още: Психолог обясни корена на всички проблеми

 

5. Можеш да им се довериш

Повечето момичета смятат за по-лесно да се доверят на най-добрия си приятел в сравнение с това да се доверят на други момичета. Причината е в това, че мъжете са по-надеждни. Те са създадени да защитават жените по природа.

6. Те винаги са готови за приключения

Имате нужда от някой, който да тръгва на екстремни приключения с вас? Бройте приятелите си "за"! Според проучване, мъжете са склонни да поемат много повече рискове от жените и са по-спонтанни.

7. Дават ви най-добрият съвет за момче

Ако вашият приятел ви помоли да стоите далеч от конкретно момче, той иска само най-доброто за вас. Определено можете да разчитате на тях, когато става въпрос за момчешки съвети.

8. Те не клюкарстват

Докато жените влагат всичките си емоции в истории, мъжете са склонни да избягват клюките. Те общуват само когато имат цел и предпочитат да я поддържат. Когато имат нещо да ви кажат, те ще го направят, стигайки направо дотам, вместо да намекват неща.

9. Те се сприятеляват цял ​​живот

Според експерти мъжете са по-лоялният пол и са толкова емоционални, колкото жените. Те жадуват за близост и приятели, но не са много добри, когато става дума за изразяване чувства. Избирайки качество над количество, когато се сприятелявате с мъж, можете да сте сигурни, че няма да бъдете подведени. Те ще бъдат до вас до последно!

 

Още: Кой профил е фотогеничен - левия или десния?