Александра от "Ергенът" направи трудно признание за Виктор

icon
Sofialive.bg
Източник: Стоп кадър

Александра Гърдева се превърна в любимка за много хора заради участието си в "Ергенът" и това, че до последно беше фаворитка за спечелването на последната роза. Интересът към нея не е само обществен, но и медиен. Подобно на Виктор, и тя получава много покани за лични интервюта, в които да разкаже от първо лице впечатленията си за предаването и Виктор, след като е видяла всичко, което е излъчено.

В едно от тях хипнотерапевтката споделя, че в момента е пълна с различни чувства, но е благодарна за „Ергенът“, защото е научила много неща за себе си. Отношенията ѝ с Виктор също са претърпели доста развитие от края на шоуто, но Гърдева не крие вече, че двамата не са двойка в живота. Тя обаче направи едно трудно, но истинско признание относно Стоянов. Ето го и него:

„Не съм казвала, че аз много харесвах Виктор. Аз бях влюбена в него, когато му отказах розата“ – каза още тя. „Наистина бях влюбена в него ужасно много. Въпросът е, че себе си харесвам повече“, отсече бъдещата психоложка.

Тя все още пази в тайна и не отговаря кратко и ясно дали има човек до себе си, но си личи, че не й липсва мъжко внимание. Наскоро свързаха името на Гърдева с това на бившия на Джулиана Гани – Илиян Найденов. Всичко тръгна от общи снимки, на които Алекс и Илиян изглеждат доста близки, но по-късно те опровергаха клюките, като споделиха, че са много близки приятели, а кадърът е от рожден ден. Напомняме, че на него присъства и самия Виктор, който е решил типично по кавалерски да придружи Александра на събитието.