Това ли е новата приятелка на Виктор Стоянов? (СНИМКИ)

icon
Sofialive.bg
Източник: Личен архив

Виктор Стоянов е първият ерген в телевизионен ефир, за когото се бориха 22 дами. Битката спечели Капитонова, но по думи на Виктор нещата между тях не са се получили. Наскоро в свое гостуване при Николаос Цитиридис той леко загатна че може би си има приятелка - "Не мога да си позволя да се запиша отново за "Ергенът", защото вкъщи ще ме бият", категоричен е той.

Наблюдателни фенове, обаче, сякаш хванаха Виктор Стоянов в крачка. В Интаграм той следва момиче и харесва всяка нейна снимка, още повече - повечето от локациите, на които и двамата са се снимали са еднакви.

Ето и която е вероятно дамата на сърцето му:

Момичето се казва Мария Тарашманова и е на 25 години. Някои смятат, че са се запознали точно преди "Ергенът" и помежду им веднага пламнала искрата, но Стоянов вече е бил подписал договора за влизането във формата. След излизането от формата, двамата пак се събрали и вече са заедно от близо година.

Тя се определя като инфлуенсър и травъл влогър, тоест човек, който обожава да пътува и заснема всичко от тези дестинации и след това разказва за перживяното на своите последователи. 

И двамата много обичали да пътуват и това било едно от нещата, които ги свързвало. Снимките ги издадоха, че заедно са били преди месец и половина в Нидерландия, а и не само там. Вероятно им предстоят още вълнуващи пътувания.