Виктор Стоянов от "Ергенът" с неподозиран талант (ВИДЕО)

icon
Sofialive.bg
Източник: bTV

Виктор Стоянов е най-обсъжданият ерген в страната заради участието си в първия сезон на предаването "Ергенът". За него се бориха 22 дами, а Виктория Капитонова победи всички и грабна последната роза. За съжаление, Ергенът сподели, че нещата между тях не са се получили и може би в момента той още е в търсене на истинската си любов.

Освен замайващо джентълменско поведение Виктор има и друг неподозиран талант, който до този момент умело криеше. Е, едно участие във вечерното шоу на Николаос Цитиридис го разкри и ето, че сам си призна.

Виктор Стоянов може и да пее и го демонстрира на участието си при Цитиридис точно на 14 февруари. В изпълнението му бе вложено много старание и предварителна подготовка.

След излизането си от предаването Ергенът проговори и за този свой талант, като каза, че ходи на уроци по пеене и желае да се усъвършенства в тази посока. Разкри още, че взима и уроци по пиано едновременно с пеенето.

"Вие ме вдъхновихте да започна да взимам уроци по пеене. Не съм съгласен, че изпълнението ми беше добро. Знаех, че въобще не мога да пея. Не съм особено редовен на уроците по пеене. Започнах и уроци по пиано", сподели той.

Е, харесва ли ви изпълнението му?