Бременна ли е с второ Джулиана Гани? (СНИМКИ)

icon
Sofialive.bg
Източник: Instagram

Много последователи на Джулиана Гани се осъмниха, че може би е бременна с второ, а плажна снимка, която публикува в социалната мрежа Инстаграм още повече увеличи съмненията, тъй като на нея плеймейтката успешно крие корема си.

През изминалата седмица качи стори, на което загатна, че може би не е бременна и това е само слух, но описанията под снимките от кръщенето на първородния ѝ син Давид отново насочват мисълта към това, че вероятно е бременна, но го крие от аудиторията си заради суеверия и да се предпази от лоши очи. 

Ето какво написа тя и вероятно с това изплю камъчето дали е бременна:

"За всеки има нещо прекрасно, което го чака във времето", написа тя под снимка от кръщенето на първородиня й син Давид, на която присъства и новия й мъж - полицаят Теодор Гецов от Велико Търново. Разкодирано, думите й се отнасят за бебето, с което ще дари новия си любим. Не случайно и снимките подбрани в публикацията са с Тед, като има и такава, на която са с Давид, който през декември ще навърши 3 години.

Ако това е истина, второто бебе трябва да се появи на бял свят в края на тази или началото на следващата година, ако е в пети месец от бременността си. Впечатление прави, че напоследък все повече компании за детски дрехи и стоки я търсят за реклама. Може би съвсем скоро отново ще са ѝ от полза.