Джино Бианкалана най-после показа бременното коремче на приятелката си (СНИМКА)

icon
Sofialive.bg
Източник: Instagram

Приятелката на Джино Бианкалана- Кристиана Канева показа бременното си коремче. Вече със сигурност знаем, че тя скоро ще стане майка. Двамата очакват момиче, Джино дори предложи брак на любимата си.

Вероятно сватбата ще бъде след раждането. Влюбените се запознат в болница в София, докато той ходил на прегледи за крака си заради тежката катастрофа с мотор. От повече от година двамата живеят в САЩ и очевидно бебето също ще е американче. Бъдещият татко заминава за Щатите със семейството си, когато е на 15. Един от най-тежките моменти в живота му е загубата на баща му.

Напомняме, че в Америка той се среща с певицата Джена, на която също даде пръстен. Техни приятели казват за тях, че са много влюбени и привързани един към друг, но причината за раздялата е разстоянието. Джена не е била съгласна да изостави музикалната си кариера в България, а Джино - семейния бизнес, който родителите му градят с години. При раздялата тя му връща и годежния пръстен, който струва $48 000, както се изфука самият Джино във визитката си при участието си в първия брадър.