Ето коя е ГОЛЯМАТА ПОБЕДИТЕЛКА в "Ергенът" (СНИМКИ)

icon
Sofialive.bg
Източник: bTV

В предпоследния епизод на "Ергенът", излъчен на 19 май, зрителите станаха свидетели на голям обрат в предаването - една от претендентките за сърцето на Виктор и може би жената, която чувстваше най-близка - Александра, напусна предаването по своя воля. Тя отказа розата на Виктор, а причината е, че според нея той не е показал мъжки характер, като не я е защитил, след като Виктория разля алкохол върху нея и я остави в предаването. 

Виктор остана в предаването с Виктория и Дениз и сподели, че изпитва чувства и към двете. 

„Остават часове до края на приключението, което започнах преди три месеца. Имам силни чувства и към Дениз, и към Виктория, но ще трябва да се сбогувам с една от тях. Трудно ми е и не знам накъде ме дърпа сърцето“, споделя Виктор на прага на най-съдбоносното си решение.

Той извика най-близките си хора, за да му помогнат с трудния избор - майка си, брат си и най-добрия си приятел. Те се запознаха и с двете дами и бяха впечатлени от тях. След това организира индивидуални романтични срещи, за да ги опознае като за последно и да вземе най-доброто решение.

В края на романтичните срещи той извика двете дами и сподели решението си с тях. За съжаление, Дениз не получи обяснение в силна любов, а само в обич:

"Изпитвам обич към теб, но онази обич, която изпитва приятел към друг приятел. Надявам се да дадем шанс на това приятелство.", категоричен е Виктор.


"Разочарована съм от това, че мъжете никога не разбират и не виждат. Не чувстват явно всичко това.", сподели през сълзи Дениз.

"Не разбирам Виктория с какво ме превъзхожда", добави още тя.

Ергенът извика Виктория и сподели своите мисли и чувства:

"Ти прекрачи прага на това приключение последна и знам, че в това има пръст съдбата. Обичам всички несъвършенства на характера ти, защото те правят истинска. За мен жената до мен и майката на децата ми трябва да е точно такава - да е горда, непреклонна и да пази семейството си с цената на всичко. Виктория, стоя тук и без всякакво съмнение твърдя, че към теб изпитвам най-силни чувства. Искам да те опозная в реалността. Затова в знак на уважение, признание, ще ти подаря последната роза в това приключение. ", каза той.

Виктория сподели, че не може да повярва на очите си и мисли, че всичко това е сън. 

"Искрено се надявам нашите отношения да станат по-красиви и интересни, когато сме вече навън. Това е краят на нашето приключение, но се надявам, че е начало на нещо голямо, което предстои да ни се случи", категорична е Виктория.

В края на епизода обаче предложение за брак нямаше, но предстои да разберем дали отношенията между Виктор и Виктория са се задълбочили.