Известен актьор е сочен за новият Ерген - Виктор Стоянов не остана безучастен (СНИМКИ)

icon
Sofialive.bg
Източник: Антон Порязов

В момента текат кастингите както за новия Ерген, така и за момичетата. Дори и да не е официална новина, в светските среди се говори, че изборът вече е направен и отново е познато лице от екрана. Разбира се, веднага започнаха симулациите дали това не е Филип Буков, но той опроверга слуха за сега.

Според слуховете новият Ерген ще бъде младият български актьор Антон Порязов, познат на зрителите с ролите си в сериалите Столичани в повече, Откраднат живот и Под прикритие. Той пусна в социалните мрежи и любопитна анкета, в която задава въпроса дали ще му отива да бъде Ергенът 2. 62% от неговите почитатели са дали положителен отговор, а голяма част от женската аудитория не би имала нищо против да гледа мускулестият мачо в нашумялото риалити.

Неговото стори в Инстаграм получава сърце от първия ерген Виктор Стоянов, което още повече усъмни последователите му. Дали го прави, за да се опита да заблуди аудиторията, че е уж на шега, още не е ясно. Вероятно скоро ще разберем.

"Щом и самият ерген ми харесва сторитата, значи нещата са сериозни. Вики, много мило, приятелю. Идвам във втори сезон, няма как явно", гласи коментарът на актьора.

Ето и снимките:


Антон Порязов става разпознаваем, участвайки в сериалите "Столичани в повече", "Ние, нашите и вашите", "Откраднат живот", "Под прикритие" и др. Огромен успех за него е участието му в холивудски продукции с едни от най-големите имена в киното - Мила Йовович, Джерард Бътлър, Силвестър Сталоун, Келън Лъц и други. Преди да се появи пред камера, той се занимава със спорт, който и до днес заема специално място в сърцето му. В продължение на 5 години е футболист, играещ за ЦСКА, но заради травма му се налага да се откаже от кариерата си. Така решава да преследва детската си мечта и да стане актьор. Рискува и без страх се хвърля в непознатото, а днес изобщо не съжалява, че го е сторил. Макар да е учил в едно от най-добрите холивудски студиа "Antony Meindl's Actor Workshop", сам казва, че най-много е научил в НАФТИЗ от Стефан Данаилов.