Какво трябва да знаем за Call of Duty и други популярни електронни спортове в Bwin?

icon
Sofialive.bg

Електронните спортове са все по-разрастваща се индустрия, която натрупа десетки милиони фенове и печалби през последните години и по всички личи, че тази тенденция ще се запази и за в бъдеще. За този огромен ръст говорят и цифрите: 9% повишение на зрителския интерес ежегодно, като до 2023 г. се очаква 646 милиона души да следят някои от най-големите събития, а до края на 2022 г. според анализатори приходите в сферата ще се равняват на 1.8 милиарда щатски долара. 

Когато в началото на 90-те години интернетът тепърва навлизаше в домакинството на обикновения човек, едва ли повечето хора биха предположили, че с него идва и една цяла нова епоха в развитието ни. “Стоящите пред компютъра хора” - както наричаха геймърите само допреди няколко години, днес съставляват малка група от късметлии, упражняващи един от най-скъпоплатените спортове в света. 

Хазартните компании също не пропуснаха възможността да се превърнат в част от този феномен и днес все повече букмейкъри ви дават шанс да правите залози. Ако вие сте ентусиасти и искате да се пробвате в тази сфера, прочетете за Bwin, където ще откриете голямо разнообразие от предложения. 

Bwin - иноватор в сферата на електронните спортове

Австрийската компания е безспорен фаворит на българския пазар и доказан иноватор в сферата на онлайн залозите, но освен това екипът, стоящ зад Bwin, неведнъж е демонстрирал своя афинитет към спорта. И електронните спортове са поредният пример защо потребителите се доверяват именно на тази платформа. 

Поставянето на залог при електронните спортове по нищо не се отличава от спортните залози и именно затова съвсем няма да ви затрудни. В зависимост от играта, на която сте избрали да направите залог, пазарите, които ще са ви налични, са различни. Като някои от тях се предлагат с доста обещаващи коефициенти, които ви гарантират солидни печалби, в случай че познаете. Залозите на електронни спортове са достъпни както през сайта на Bwin, така и през неговата мобилна версия, и през апликацията. Компанията нееднократно е доказвала, че се опитва да осигури максимално добри услуги за всичките си потребители и тук отново не изневерява на себе си - опцията cash out е достъпна и при залози за електронни спортове. 

Особено голямо внимание е обърнато на някои от най-нашумелите в момента игри като CS:GO, DOTA 2, LOL, FIFA и разбира се, Call of Duty - всяко от тези заглавия има своята многохилядна аудитория по целия свят и ежегодно се провеждат състезания, на които можете да залагате. 


Но безспорно най-хубавото оставихме за накрая: LIVE секцията на електронните спортове - събитията, на които може да залагате на живо и да следите развитието им в реално време. 

Сигурни сме, че тази дисциплина все още не е достигнала своя максимум, а единственото, което ни остава, е да изчакаме спокойно и да се възползваме от възможностите, които имаме в момента. Ръстът на внимание към електронните спортове е двигателна сила за редица букмейкъри и съвсем скоро можем да очакваме различни бонуси и допълнителни възможности, свързани с този тип залози. А до тогава можем да кажем, че електронните спортове изградиха една изцяло нова култура около себе си, която всекидневно трупа нови почитатели и сега имате наистина приятен и забавен начин и вие да се превърнете в един от тях.