Тръгна си един от фаворитите в "Игри на волята" (СНИМКИ)

icon
Sofialive.bg
Източник: Игри на волята

Племето на Супергероите изпрати на елиминация Илиян и Мани, които да се изправят срещу Куков и Генчо. Непобедимите тайничко се надяваха Куков да отпадне, а Генчо да се върне.

На елиминационната битка участниците трябваше да балансират греда, на която да поставят 10 топки. Първоначалното предимство на Куков с цели 6 топки бързо се стопи, след като ги изпусна на седмия си опит и това даде шанс на Илиян и Мани да покажат своите качества.

Пръв се спаси Илиян, който за нула време хвана цаката на гредата и балансира 10-те си топки без особени проблеми. Последва го Мани, която също без проблем успя да ги балансира и си спечели мястото в племето на Супергероите.

Връщайки се в племето, Илиян и Мани не бяха посрещнати от много искрени усмивки и радост, тъй като Виктория и Цецо са наясно, че вече има ясна коалиция между Фейгин и другите двама, която са твърдо решени да разбият.

Непобедимите пък бяха изплашени до смърт, че са загубили Генчо, но бързо той се появи и разясни ситуацията. Не липсваха драми и обиди, а трактористът за малко да скочи на бой на Куков, който го обиди, че не е балансирал топките, защото няма такива, както и че никоя битка не е неговата и не умее да губи.

На Арената те се впуснаха в безмилостна битка, която познаваме от предишния сезон на "Игри на волята" - участниците трябваше да носят 30-килограмова верига, с която да преминат през поредица от препятствие, а накрая тяхната точност по мишената беше решаваща.


В самото начало Куков отбеляза два пъти по 50 точки и за малко да отчае тотално Генчо, който все отбелязваше по 10 и 20 точки. За късмет на тракториста, ландшафтният дизайнер се заплете на въжетата и кординатната система, от която трябваше да вземат стреличките, и това даде възможност на Генчо бързо да навакса преднината. Накрая той отбеляза голям брой точки и завършвайки с 330 точки, победи Куков, който имаше едва 140 само от първото целене.

Двамата заровиха томахавките на терена и си казаха мили думи, а дори Куков се разплака, казвайки, че е изпълнил мечтата си да стане част от това предаване.