Изтече снимка без дрехи на Мирела от "Игри на волята" (СНИМКИ)

icon
Sofialive.bg
Източник: Игри на волята

Несъмнено в четвъртия сезон на "Игри на волята" има много красиви момичета, които освен с визия, изпъкват и с много добри физически умения, както и с отлична стратегическа подготовка. Мирела със сигурност е едно от най-красивите момичета във формата, а дори още не е ясно дали връзката ѝ с Лефтеров е приключила или все още продължава.

Преди дни Мирела качи провокативна снимка в своя Инстаграм, на която е напълно гола и се намира седяща на скала. Снимката има над 18 хиляди харесвания в Инстаграм и стотици коментари.

За момента Мирела има най-много последователи от останалите участници в този сезон на "Игри на волята". Тя е събрала малко над 59 хил. последователи, а това е явен знак, че си имаме не само нова риалити звезда, но и сериозна инфлуенсърка в бъдеще.

Ето и снимката:


Към момента Мирела се представя много добре на игрите и демонстрира силна воля и добри физически умения. Тя е най-близка с Ралица и Джаферович, което според отпадналата първа Илина ще ѝ изиграе много лоша игра за напред и може да бъде следващата мишена за номинации.