Зрителите са бесни на Жени Джаферович (ВИДЕО)

icon
Sofialive.bg
Източник: Игри на волята

Първата седмица от новия сезон на „Игри на волята“ вече е факт, а вече се появиха и първите раздори сред участниците. В центъра на един от тях е Жени Джаферович, която за мнозина е основен инициатор на споровете.

На една от последните битка участниците трябваше да влачат многократно 90-килограмов сандък, докато развият въже. Наложи се дори 50-килограмови жени да мъкнат тежкия товар, който бе проблем дори и за най-силните мъже в племената. В този момент Джаферович събра няколко черни точки от зрителите.

Поведението ѝ подразни не само съотборниците ѝ, които тя постоянно прекъсва и не им дава думата, но и зрителите пред малките екрани.

„Фифо, моля те, дай да говоря, скастри тя Филип, прекъсваш ме. Трябва да се слушаме и да не избухваме“, казва тя.

След дълга битка нейният отбор все пак се нареди на второ място и водещите похвалиха Филип и Валери, с което Джаферович съвсем не беше съгласна.

„Бяхте на косъм, каза водещата. Явно косъмът, който спечелих вчера днес проработи“, опита да си припише заслугата за победата, но беше срязана от Ралица. „Да ти кажа това предимство отдавна го загубихте“.

А социалните ѝ мрежи преливат от негативни коментари: „Джаферович не дава на никой дума да каже, егати самочувствието без покритие“, гласи една от многото реакции. В други се казва следното:


„Джеферович не уважава мнението на съотборниците си! Това, че някой иска да изкаже мнение, много я дразни! Ще си сърба попарата по – нататък!“, „В края се опита отново да се изтъкне, че нейното предимство е повлияло на победата, но Ралица я отряза“, „Тя няма да достигне средата с това тъпо поведение и със тъпоти си мислите била стратег…“, „Това ли е да остане до финал…“, „То зрителите я виждат каква е противна…“.

На последната битка за територия смелостта и уменията на Филип спечелиха на отбора Резиденцията. По този повод зрителите пишат: ""Филип отново показа ,че е безпогрешен и Валери също се справи страхотно , много ми хареса играта им", пише фен на играта. "Филип е много силен състезател във водата беше като торпедо", радва се друг. "Благодарение на Филип Джаферович е на резиденцията".