Невиждани досега обиди в отбора на червените в "Игри на волята" (СНИМКИ)

icon
Sofialive.bg
Източник: Игри на волята

В сезон 4 на "Игри на волята" не закъсняха интригите и разделението по групички. Напрежението и скандалите са редовен номер при Непобедимите, които тази седмица си завоюваха Стопанството след тежка морска битка. Факт е, че под ръководството на Куков миналата седмица, като първи капитан, племето успя да спечели всички останали битки и се спаси от номинационен съвет, но дойде ред и на Генчо тракториста, който е трън в очите на Куков.

Миналата седмица липсата на храна обтегна отношенията им, но тази седмица те стигната до своя апогей. Ландшафният архитект не остава длъжен на тракториста и постоянно се защитава. Още във визитката си Куков разкри, че се разбира по-лесно с растенията, а не с хората, които понякога се налага да поставя на мястото им.

Е, в последния епизод станахме свидетели на поредния скандал между софиянеца и Генчо от Харманли. Обсъждайки битката за територия, Генчо сподели мнението си, че Куков е забавил нещата, като е увил последния ключ около дървото, но архитекта изобщо не се съгласи с думите му, избухна и дори отправи обиди към Генчо като "тъпир", "пълен селяк" и други.

"Категорично за момента Генчо ме дразни най-много. Малко ми е като вкиснала тетка, защото постоянно говори, прекъсва и не изслушва", сподели Куков.

"Не мога да скрия, че има отвратителен селски манталитет, едва му разбирам понякога какво говори. Чак ми идва да му кажа на срички да ги започва нещата, защото наистина трудно го разбирам. За момента стискам зъби, но егото му е доста здраво.", добави още ландшафтния архитект.