Мария Бакалова поема националния по футбол, "за да се сложи край на тази агония"

icon
Sofialive.bg
Източник: Getty images

След загубата на “лъвовете“ от Грузия с 2:5 и апатичното равенство 1:1 с Гибралтар, които са на 203-то място в класацията на ФИФА от общо 211 отбора, Мария Бакалова реши да вземе нещата в свои ръце.

"Изтеглям творческите си ангажименти, за да се посветя на футбола и да се сложи край на тази агония" – е заявила Мария, научихме от леля Цецка от 6-ия етаж, която знае всичко.

Така Мария, чиято кариера тези дни отбеляза нов скок с влизането й във вселената на Марвъл, показа, че е по-смела и по-решителна от много мъже в родината ни.

Предполага се, че самолетът, който прелетя инкогнито над 7 държави и кацна между Търговище и Шумен, е транспортирал именно Мария Бакалова. Машината е кацнала там, защото мачовете на националите ни вече се играят в Разград. Полетът е бил пазен в тайна, за да не се излага на риск крехката душевност на българските футболисти. Мария Бакалова ще разгледа спортната база и след това лично ще съобщи на момчетата голямата новина.

„Разполагам с новата тактическа схема на националния отбор по футбол. Мария я начерта на тази бележка, докато пътувахме по Великден във влака от Царева ливада до Полски Тръмбеш. Явно още тогава е предчувствала краха на „лъвовете“ – обяви по една от националните телевизии депутатът от ИТН Станислав Балабанов и показа бележката.

"Нямам вода вкъщи и не знам какво става. Освен това и сешоарът ми се повреди. Всичко е против мен" – коментира драматичните новини Борислав Михайлов.

„Браво! Така трябва! Мария е играла в „Жените наистина плачат“ и очаквам съвсем скоро да гледаме филма „Футболистите наистина плачат“… от умора. Мария ще им покаже с какво темпо се работи в Холивуд“ – анализираха кибици пред кафенето, близо до офиса ни.


 

Автор: Дон Базилио