Благовеста от "Ергенът" се изказа за връзката на Виктор (СНИМКИ)

icon
Sofialive.bg
Източник: bTV

В „Ергенът” Благовеста се изяви като една от най-емоционалните участнички, които се бореха за любовта и вниманието на Виктор Стоянов. Тя рядко успяваше да сдържи сълзите си, опитваше се да изтъкне на преден план позитивните си качества и доста често се сърдеше по детски – ту на Стоянов, ту на някое от другите момичета.

Към днешна дата Блага гради кариера като инфлуенсър и си почива, пиейки коктейли на родното Черноморие. Все по-често се коментира това, че може би Виктор Стоянов е имал приятелка, докато е бил в Ергенът. Ето какво мисли Благовеста по този въпрос:

"Не знам какво да мисля. Струваше ми се, че няма, но доколкото разбирам сега, май не е бил съвсем свободен... Спрямо нас е доста обидно, но какво да се прави.", категорична е плеймейтката.

Към днешна дата Виктор е потвърдил връзката си, но все още не е разкрил коя е половинката му. Неговите последователи сочат 25-годишната Мария Тарашкова за негова спътница в живота, с която ги е обединила любовта към пътуванията и разходките сред природата. ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ ПОДРОБНОСТИ ЗА НЕЯ ТУК!