Децата на тези известни личности станаха първолаци днес (СНИМКИ)

icon
Sofialive.bg
Източник: Facebook

Днешната дата - 15 септември, е вълнуваща за много известни личности, защото изпращат децата си за първи път на училище. 

Един от тях е фолк певецът Константин, чийто син ще бъде първи клас. Задено със съпругата му Надето качиха снимка от празника и изглеждат повече от щастливи и развълнувани.

Една от най-коментираните участнички в риалити предаването "Игри на волята" Евгения Джаферович също качи семейна снимка от празника, на който сина ѝ за първи път прекрачва прага на училището. Подобно на Константин, и тя има по-голяма дъщеря, която ще помага на братчето ѝ с уроците.

"Честит първи учебен ден, мили деца! На добър час! Аз съм една щастлива майка на първокласник и четвъртокласничка и още по-щастлива съм, че на този празник присъстват и техните прабаба и прадядо", написа Евгения.


Журналистката Биляна Гавазова също изпрати син първолак. Наскоро тя напусна БТВ и вече може да отдели повече време за подготовката на детето си. 

Продуцентът Иван Христов също се похвали с първолак, който ще учи в музикалното училище в София, където вече във втори клас е и детото на Асен Блатечки и Диляна Попова.

Най-голямата дъщеря на инфлуенсърката Антоанет Пепе също прекрачи прага на училищните порти.

Дъщерята на Александър Кадиев беше повод за гордост на майка си и баба си Катето Евро, след като избра да учи в "Българско школо", а на празника се изяви в народна носия.