Дениз от "Ергенът" захапа Виктор: Сега разбрахте ли ...? (СНИМКА)

icon
Sofialive.bg
Източник: Денис Хайрула

Дениз е финалистката в предаването "Ергенът". В средния етап от предаването с Виктор все още не бяха водили разговор, но постепенно двамата се сближиха и започнаха да се чувстват добре в компанията един на друг.

Тя получи покана за две индивидуални романтични срещи с Ергена, а доброто й представяне на груповата среща с чупенето на сърцата й спечели трета. Виктор каза, че се чувства добре в нейната компания, а танцьорката дори беше влюбена в него. За съжаление тези хубави преживявания не успяха да й спечелят последната роза и възможността да бъде с Виктор.

Хайрула обаче не се поколеба да отговори на най-задаваните въпроси в свой нов Инстаграм профил. Един от тях беше дали все още има чувства към Виктор и в какви отношения е с него. Тя изненада всички с отговора си:

"Никакви. Сега разбрахте ли защо нямаше пръстен на финала? Защото "Ергенът" не беше ерген", категорична е тя.

Вероятно визира новината от последните седмици, че Виктор е бил обвързан от една година с непопулярна 25-годишна дама, с която наскоро са задълбочили отношенията си. Ергенът сам потвърди слухът, че вече има жена до себе си, но дали е ТАЗИ ДАМА, вероятно предстои да разберем.