Ето кой спечели 15 хил. лева от "Къщата на инфлуенсърите" (ВИДЕО)

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock

Невероятно, но факт - първият сезон на "Къщата на инфлуенсърите" е в историята. Шоуто продължи цели 3 месеца и 37 епизода по-късно има своя победител. Това е инфлуенсърката Ева, която спечели наградата от 15 хил. лв. в битка със Сандев, отбелязва vbox7.

Всъщност трябва да отбележим, че победата ѝ дойде, след като Сандев се отказа доброволно от надпреварата над 20 часа след началото ѝ. Жестът на влогъра впечатли мнозина, които го нарекоха и "истинския победител" в "Къщата на инфлуенсърите".

Въпреки че Сандев отстъпки и победител стана Ева, тя реши, че ще е най-справедливо двамата да си поделят наградата, а във видео влогърът каза, че си очаква превода.

Решението беше приветствано и от гледалите финала. "Браво на победителите! С решението да разделите парите, вие показахте, че е много по-важно да си човек, отколкото победител. Тези пари ще ги изхарчите и забравите, но никога няма да забравите, какво направихте един за друг. Няма да забравите, че сте първите хора победили играта. Няма да забравите да сте хора", четем в най-харесвания коментар под видеото.

Иначе финалът на "Къщата на инфлуенсърите" имаше своето бляскаво парти, което започна още с прожекция на последния епизод в кино зала.

Ето го и видеото: