Новата Мани от "Игри на волята" не си поплюва - пада си по екзотичните места (СНИМКИ)

icon
Sofialive.bg
Източник: Игри на волята

Онези, които гледат четвъртия сезон на риалити предаването "Игри на волята" вече знаят, че от името "Мани" няма как да се отърват и има участничка със същото име и този сезон. Тя обаче изглежда, че е по-различна от съименничката си и дава много по-сериозна заявка още в началото. 

Тя е наистина много красива и държи на външния си вид, но не подценява и тренировките. Живее от 15 години в Лондон и работи като физиотерапевт.

По време на предаването ставаме свидетели на това, че новата Мани дава всичко от себе си на Арената и демонстрира отлични физически и стратегически качества. Някои фенове, обратно на това, коментират, че може би все още седи в сянка и не се е изявила достатъчно и това може да бъде причина, ако Супергероите отидат на съвет, тя да бъде следващата номинирана. Можем само да предполагаме и предстои да видим.

Новата Мани е активна в социалната мрежа Инстаграм, от където разбрахме, че е да екзотична почивка в Ибиса, където изглежда много щастлива и отпочинала.

Все още не знаем дали тя си има приятел и с кого е там, но определено можем да подчертаем, че луксът я влече - тя е отседнала в един от хубавите хотели там и се е постарала нищо да не й липсва. Кадрите го доказват.