Сузанита показа нови снимки с бременното си коремче и приятеля си (СНИМКИ)

icon
Sofialive.bg
Източник: Instagram

Сузанита вече е на 20 години и нашумя не само защото е дъщеря на певеца Орхан Мурад, но и заради скандалното си и провокативно поведение за своите тогава 13-14 години. Преди около един месец Сузанита качи снимка с приятеля с Марк, на която показва бременно коремче и официално обяви напредналата си бременност. Малко по-късно чрез видео показаха, че детето ще бъде момченце. По всичко личи, че го очакват да се появи съвсем скоро.

Феновете на певицата бяха изключително озадачени, когато няколко дни по-късно тя изтри всички снимки в Инстаграм, на които е бременна и спря да следва Марк Славов – приятеля си, от когото чака момченце. В няколко доста драматични сторита в Instagram Сузанита разгърна темата за нещата от живота, за неговия смисъл, за щастието, за материалното, а посланията звучаха тъжно, странно и драматично.

Седмица по-късно явно Сузи и Марк оправиха отношенията си и изглеждат дори по-щастливи от преди. Певицата сподели кадри от почивката си в Милано, на които ясно личи бременно коремче, а компания ѝ прави бащата на бебето. Очаква се бебето да се появи в края на лятото, но това очевидно не притеснява младата бъдеща мама, която смело лети в последните месеци от бременността си.

Напомняме, че Сузанита пусна стори, в което сподели, че скоро ще разкрие подробности за баща си, които не знаеми може би ще даде гласност на истината за обтегнатите отношения между нея и Орхан Мурад.