Това ли е новият на Александра Богданска? (СНИМКИ)

icon
Sofialive.bg
Източник: bTV

Александра Богданска качи интересни снимки в своя Инстаграм профил, на които я виждаме в невероятна сребриста рокля и в компанията на непознат мъж, а локацията е Лондон. Това предизвика голяма лавина от коментари.

От кадрите става ясно, че двамата са пременени така заради сватба - но не тяхната, както мнозина си помислиха в началото, а на приятелска двойка мъже (което също предизвика немалко изказвания).

Събитието се е състояло в едно от най-популярните имения за провеждане на сватби близо до Лондон - Госфийлд хол.

В няколко сторита Алекс успя да покаже лукса в имението, на който са се радвали гостите на тържественото събитие. Обстановката е романтична и старинна.

Феновете на моделката умират от любопитство кой е мъжът до Алекс и дали това е новата любов в живота й - засега обаче тя не издава нищо. Става ясно само, че въпросният господин се казва Иван Стоименов и от години живее в Обединеното кралство. Богданска пък не за първи път е в неговата компания, защото публикува общи техни снимки още преди няколко седмици. Явно често му ходи на гости.

Техните последователи са единодушни, че двамата са чудесна двойка и това е много по-добра партия за Богданска от бившия й съпруг Дани Петканов.

Ето и снимките: