Александра Богданска разкри всичко за връзката си с Петканов и други интересни подробности (ВИДЕО)

icon
Sofialive.bg
Източник: Instagram

Александра Богданска гостува на Мон Дьо в "Събуди се" и разкри интересни подробности за брака си с Даниел Петканов, неговия пик, развода и отношенията с него и детето им към този момент.

Тя намира себе си за амбициозна, наивна, емоционална и дисциплинирана. Най-интересното е, че тя твърдо заяви, че няма в живота й за нова любов - "емоционално осакатена съм".

Относно клипа, заснет от Николета Лозанова, на която Даниел я целува, Алекс не каза конкретно какво означава тази целувка, но заяви, че близките им отношения са в името на детето им Габриел. "Даниел е любовта на живота ми и ще продължавам да го обичам. До ден-днешен аз нямам проблем с него, той има с мен", каза моделката.

"Той е човека, който съм обичала най-много в този живот. Той е любовта на живота ми. Ще продължа да го обичам по по-различен начин. Защото опитвайки се да го намразя, дори и да му кажа "Ти какво ми причини, направи ме подметка, да се чувствам дъното..." Какво правя, все едно мразя детето ни, защото 50% от Габриел е Даниел.", споделя още за него.

 "Не мога да си върна гласа вече година, не мога да спя, имах период дето спях по 3-4 часа, косата ми опада", каза още Богданска за здравословното си състояние, което се е влошило след развода. Тя разкри, че е изпитвала пълно щастие преди три години, когато е имала човек до себе си, семейство и кариера. А сега го търси в това да бъде самотна бизнес дама с дете.

След развода у нея се отприщил въпросът дали амбициозна жена може да бъде обичана, дали може да създаде домашен уют. "Нямам отговор, ако това е моята роля защо трябва да се боря срещу природата си, каза още Александра Богданска.

Въпреки всичко, тя продължава напред и е категорична, че няма връщане назад.