Виктор Ергенът с разкритие за външния си вид, което не очаквахме

icon
Sofialive.bg
Източник: bTV

Виктор Стоянов е първият ерген в телевизионен ефир, за когото се бориха 22 дами. Битката спечели Капитонова, но по думи на Виктор нещата между тях не са се получили. Все още не е ясно дали Ергенът е наистина ерген.

Въпреки всичко, трябва да бъдем честни и да кажем, че на него изобщо не му беше лесно в имението, тъй като стана неволен свидетел и дори беше въвлечен в чужди конфликти. Именно те бяха причина и Александра да си тръгне по свое желание и да откаже неговата роза.

Предаването "Ергенът" приключи, но с него не приключва темата "Виктор Стоянов" и "дамите от предаването". Наблюдателни зрители разкриха нещо неподозирано във външния вид на Стоянов, а след време той самият разкри тайната.

Красивата коса на първия ерген всъщност се оказва, че не е естествена. В рекламно видео той споделя, че е минал през процедурата „присаждане на коса“.

“За мен външният вид е изключително важен. Преди време забелязах оредяване на косата ми и реших, че е време да се подложа на трансплантация на коса.”

Личи, че процедурата е направена от професионалисти, защото Виктор изглежда страхотно. Дори в кадри и снимки с мокра и неподредена коса не може да се каже, че не е естествена. Чест прави на Виктор, че не крие този факт, тъй като много мъже не смеят да споделят или се опитват да скрият. Дори дамите в имението често му правеха комплименти за добре изглеждащата прическа.