Виктория Капитонова от "Ергенът" е с разбито сърце

icon
Sofialive.bg
Източник: Виктория Капитонова

Виктория Капитонова е дамата, която спечели последната роза в предаването "Ергенът". Вече не е тайна за никого, че между нея и Виктор Стоянов не се е получило и не са продължили по никакъв начин отношенията си след предаването. Покрай участието си в "Ергенът" Виктория Капитонова май си навлече немалко неприятности - изтриха й профила в Инстаграм и от това пострада инфлуенсърската й кариера. В момента се подвизава в платформата Тик-ток и прави видеа на живо.

Наскоро сподели, че много е плакала. Каква е причината? Вероятно ще си помислите, че става въпрос за любовно разочарование. Грешите! Ето истинската причина:

Рускинята просто е надраскала волана на колата си, към който неотдавна бе споделила, че е много привързана и има сантиментална стойност за нея. Затова и преживява изключително тежко всяка драскотина по нея като своя собствена рана.

Преди това пък, Капитонова сподели, че е имала доста тежък ден и дори е плакала. "Такъв е животът, различни събития, различни емоции", философства рускинята и заключава: "Ако няма стрясъци, значи не си жив".