Виктория Капитонова се разплака и се извини на феновете

icon
Sofialive.bg
Източник: bTV

Около два месеца след краят на романтичното предаване "Ергенът", а една от участничките - рускинята Виктория Капитонова е отново в центъра на медийното и общественото внимание. Тя спечели предаването, но не и сърцето на най-желания ерген в България - Виктор Стоянов.

Рускинята, която предизвика много скандали около себе си, е вече с възстановен профил в социалната мрежа Инстаграм. Тя направи обръщение към своите фенове и използва повода да им се извини за нещо. Ето за какво:

"Не исках да засегна никого и съжалявам, че го направих, обърна се тя към аудиторията. Ще се постарая в бъдеще с действията си да покажа, че съм си взела поуки и никога не бих си позволила да се държа по този начин. Последните седмици за мен бяха доста трудни, не споделям сега, но обещавам един ден да събера сили и да ви го кажа. Може би много от вас се досещат, но аз все още нямам сили да го изрека на глас.", каза тя през сълзи.

Виктория не изглежда същата, както във формата. Вероятно в личен план й се е случила голяма трагедия или пък просто съжалява за случилото се в "Ергенът". Въпреки всичко феновете я подкрепиха и написаха стотици коментари, за да я утешат.

"Толкова се радвам за теб, че със силата успя да върнеш профила си. Смело напред, всичко ще се нареди.", пише един.

"Приеми връщането на профила, като ново начало за теб – мироглед, поведение, отношение… Намирам те по-смирена, по-уравновесена. Нещо, от което смятам, че имаше нужда. Сега наистина и аз съветвам към по-адекватно отношение към последователите ти – тези с различно мнение да не бъдат блокирани, а да се дискурира цивилизовано даден въпрос. Успех, Вики!", пише друга дама в подкрепа на рускинята.

"Вики, горе главата, след всяко лошо нещо в живота следва нещо супер добро. Бъди все така позитивна, мила и вдъхновяваща! Изпращам ти много позитивна енергия, за да допринеса поне мъничко да се усмихне деня ти! Защото ти го заслужаваш.", гласи друг коментар.


ВИЖТЕ С КОГО БЕШЕ ЗАСЕЧЕНА КАПИТОНОВА НА МОРЕТО!