Това ли е новият мъж на Виктория Капитонова? (СНИМКА)

icon
Sofialive.bg
Източник: Виктория Капитонова

Около два месеца след краят на романтичното предаване "Ергенът", а една от участничките - рускинята Виктория Капитонова е отново в центъра на медийното и общественото внимание. Тя спечели предаването, но не и сърцето на най-желания ерген в България - Виктор Стоянов.

Фенове на рускинята отново насочиха прожекторите към нея, като публикуваха снимка, на която Капитонова е в компанията на мъж, видимо по-възрастен от нея. А текстът към кадъра гласи: "Виктория и новия Ерген на Cavo beach, Sozopol (снимано на 2-ри Юли)". По време на шоуто тя сподели за бившия си приятел, а след него - разкри, че не е обвързана. Дали това е мъжът до нея и от колко време са заедно, все още не знаем.

Виктория наскоро направи откровено видео, в което сподели пред феновете си в Инстаграм, че никога не е искала да работи за друг и не ѝ е трябвала диплома, защото това, с което иска да се занимава е инфлуенсърство. Брюнетката признава, че след като завършила, е направила първата си вноска за собствено жилище, а сега изкарва добри пари от социалните мреои и това ѝ носи огомно удоволствие. Затова често я виждаме да посещава екзотични дестинации.

Кадър: Фейсбук група "Ергенът"