РАЗКРИТИЕ: Виктор Стоянов, забелязан с новата, държейки я за ръката (СНИМКА)

icon
Sofialive.bg
Източник: Личен архив

Разговорите, включващи името Виктор Стоянов, не спират. Причината е, че феновете все още не знаят категорично дали Ергенът е наистина ерген и ако не - коя е дамата на сърцето му.

Няколко пъти в Шоуто на Николаос Цитиридис той намекна, че може би има момиче до себе си с думите "Не мога да си позволя пак да се запиша за "Ергенът", защото вкъщи ще ме бият", както и рекламирайки различни услуги и продукти онлайн, веднъж каза "моята половинка".

Чуденето приключи, защото Виктор беше забелязан от фенове на романтична разходка в парка, хванат за ръка с новата си приятелка. Оказа се, че родните медии правилно са предположили коя е тя. Ето и снимката:

Момичето се казва Мария Тарашманова и е на 25 години. Някои смятат, че са се запознали точно преди "Ергенът" и помежду им веднага пламнала искрата, но Стоянов вече е бил подписал договора за влизането във формата. След излизането от формата, двамата пак се събрали и вече са заедно от близо година.

Тя се определя като инфлуенсър и травъл влогър, тоест човек, който обожава да пътува и заснема всичко от тези дестинации и след това разказва за перживяното на своите последователи.

И двамата много обичали да пътуват и това било едно от нещата, които ги свързвало. Снимките ги издадоха, че заедно са били преди месец и половина в Нидерландия, а и не само там. Вероятно им предстоят още вълнуващи пътувания.