ОФИЦИАЛНО Е: Мария публикува първата си обща снимка с Виктор Ергена (СНИМКА)

icon
Sofialive.bg
Източник: bTV

Връзката на Виктор Стоянов и Мария Тарашманова беше разкрита от наблюдателни фенове още преди самите те да се разкрият. Явно обаче двамата не издържаха да държат връзката си в тайна, вече излизат заедно навън, а днес публикуваха и първата си снимка заедно.

Виктор вече няколко пъти сподели в интервюта, че в живота му има жена, с която се запознал преди снимките на предаването.

Точно преди няколко дни той позира заедно с нея за снимки за поредното събитие, което тя организира. На много от нас вече е ясно, че пътуванията са това, което е събрало двойката. Мария е само на 25 години и определя себе си като инфлуенсър и травъл блокър, който споделя красиви кадри от пътуванията си в социалната мрежа.

Преди няколко месеца, точно преди финала на предаването, тя и Виктор са били заедно в Нидерландия. . А само преди няколко дни тя качи снимка на двамата в Дисниленд в Париж, на която Виктор е застанал с гръб.

Интересното е, че на първата им обща снимка Мария и Виктор не са застанали един до друг, въпреки че ние очаквахме кадър, на който се прегръщат и демонстрират любовта си.