Край на мистерията: Виктор Стоянов и Мария се разкриха (СНИМКИ)

icon
Sofialive.bg
Източник: Instagram

Буквално за няколко дни Виктор Стоянов стана едно от най-обсъжданите лица в страната. Дори арестът на Бойко Борисов не беше толкова интересен за зрителите, колкото романтичното риалити "Ергенът". През последните месеци името му се спомана много често, а причината е неговата приятелка, с която доскоро не коментираха връзката си, не качваха общи кадри и се криеха от хорските очи и уши.

Не е трудно да се досетим за коя дама става въпрос – травъл блогърката Мария Тарашманова. За разлика от бившата му половинка Мария е доста младичка. Блогърката наскоро избухна гневно в личния си профил в Инстаграм заради всички написани по техен адрес статии.

Явно им писна играта на криеница и двамата се разкриха. Мария не спира да пътува и да споделя впечатляващи кадри от различни места по света и у нас. Преди броени часове тя пусна снимка на стори, на която е прегърнала мъж, който не е обърнат към обектива, а стои с гръб. Но Виктор е толкова разпознаваем, че няма как да не го познаем и по този начин. На кадъра влюбените се намират в Дисниленд в Париж, а описанието определено е много романтично: „Имам теб, изкуството и Дисни. Ако това не е достатъчно, то тогава какво е?“. Двамата наистина са страхотна двойка, а хобитата им като пътуване и каране на мотори определено още повече ги сближават.

Мария публикува всичките си кадри в социалните мрежи с много закъснение, може би нарочно, за да не ги хванат, че са на една и съща локация по едно и също време, така че не е ясно кога точно двамата са били във Франция.


Вероятно скоро можем да очакваме и снимки в лице на двамата влюбени, защото почти няма човек, който да не е разбрал, че са заедно.