Виктор Стоянов прекрати слуховете и спекулациите с това изказване за половинката си

icon
Sofialive.bg
Източник: bTV

Виктор Стоянов е може би по-обсъждана личност от премиера ни. За кратко време той се превърна в популярен герой от големия екран и личния му живот стана не толкова личен. След като в няколко интервюта призна, че с победителката от "Ергенът" Виктория Капитонова нещата не са се получили и са продължили по пътя си един без друг, се появи слух, че Ергенът не е съвсем ерген. Говори се, че е обвързан от почти година, други пък казват, че връзката му е започнала след края на риалити предаването.

На всичките тези въпроси, слухове, спекулации и предположение Ергенът Виктор Стоянов реши да сложи край, като в едно от последните си интервюта сподели всичко, което интересува зрителите - има ли приятелка, коя е тя, от колко време са заедно, имал ли е отношения с Александра след предаването. Ето и неговия отговор:

"Имам приятелка от три месеца, не преди предаването „Ергенът". Не смятам обаче да опровергавам всяка „новина“, която излезе, защото не виждам причина да го правя. Така или иначе хората говорят каквото си решат.", признава Виктор след "Ергенът".

Според него има и други неверни неща, които се съчиняват за него, но не смятал, че трябва да занимава постоянно хората със себе си.

„Защо да влизам в обяснителен режим, това е абсолютно безсмислено", с усмивка споделя симпатягата. Спортистът уточни, че и с Александра Гърдева няма и не е имал интимни отношения. Двамата дори не се следват в Инстаграм, сочат наблюдателни фенове.

Виктор не издаде името на половинката си, но негови последователи са го забелязали, хванат за ръка с Мария Тарашкова - 25-годишна инфлуенсърка и травъл влогър. ЗА НЕЯ МОЖЕ ДА РАЗБЕРЕТЕ ПОВЕЧЕ ТУК!